معرفی شرکت DELAT
دلتا به دلیل اینکه از وابستگی به واردات ژاپن جلوگیری کند،تولید تجهیزات را برای تولیدکنندگان تایوانی آغاز کرد. موفقیت این شرکت در بخشهایی بود که تلویزیون را به منبع قدرتش وصل میکرد، و بعدها آن را در مرکزیت کامپیوترهای شخصی و نوت بوک قرار داد.
برای چندین سال حاشیه سود ناخالص دلتا بیشتر از 20% بود. با تمرکز برروی ارتقای محصولات خود، باعث شد تولید کنندگان مطرح تایوان موفقیت خود را حفظ کنند.
برای مدت طولانی دلتا آداپتورهای برق شرکت اپل را تولید میکرد، اما در سال 2012 یک پروژه بهتری را آغاز کرد: دلتا رباتهایی را تولید میکرد که برای جایگزینی کارگران در کارخانههای الکترونیکی چین به صرفه باشد.
تا سال 2016، دلتا امیدوار است بتواند نسخه ای 10000 دلاری را بفروشد که کمتر از نصف قیمت روباتهای کنونی خواهد بود. هم چنین هزینه آن نیز از حقوق یک کارگر چینی کمتر است، و روبات عین ساعت کار میکند. دلتا اعتقاد دارد قیمت کم را از طریق سود قیمت در مرکز تایوان، تولید اجزای خانگی و طول عمر هدف کوتاهتر برای رباتهایش جبران کند.
همینطور دلتا اولین ساختمان دفتری سبز رنگ تایوان را در تاینان ایجاد کرد که نسبت به دفاتر ساختمانی استاندارد از انرژی و آب کمتری استفاده می کند.
در پایان سال 2014 دلتا مالکیت شرکت نروژی التک ای اس ای را اعلام کرد که نفر دوم جهانی در میدانهای قدرت مخابراتی بود.